THE MONSTER IS LOOSE WEBSITE

 An unofficial Meat Loaf fan page

Meat Loaf

Nieuws

Top 2000: Stem voor Meat Loaf

Sat 24 Nov 2007, 11:00 AM

Het is voor Radio 2 weer tijd voor het samenstellen van de Top 2000. Op deze website staan de nummers waarvan de presentatoren vinden dat ze in de Top 2000 voor moeten komen. Let hierbij vooral op de keuze van Frits Spits. Zijn keuze valt op Alive (Bat III).

Steun Frits Spits, en natuurlijk Meat, door ook te stemmen op Alive. Stem direct ook op de andere Meat Loaf nummers. Je kunt op de volgende nummers stemmen:

  • Alive;
  • Bat Out Of Hell;
  • For Crying Out Loud;
  • Anything For Love;
  • Paradise By The Dashboard Light;
  • Two Out Of Three Ain't Bad
  • You Took The Words Right Out Of My Mouth.

Stemmen is eenvoudig. Klik op "Stemmen". De stappen worden vervolgens uitgelegd, het zijn er in totaal 4.

Stap 1:
Kies de nummers waarop je wilt stemmen door deze van de linkerkolom naar de rechterkolom te klikken. Kies vervolgens voor "Verder".

Stap 2:
Kies eventueel voor een nummer dat niet in de lijst staat en kies vervolgens voor "Verder".

Stap 3:
Geef per nummer een motivatie op waarom je vindt dat deze in de Top200 voor moet komen. Geef ook je naam- en adresgegevens op. Druk vervolgens op "Verder".

Stap 4:
Je bent klaar met stemmen. Je kunt er eventueel nog voor kiezen om je lijst op te slaan en om een enquete in te vullen.

Wacht niet te lang en stem!

 

Rest concerten afgelast!

Wed 7 Nov 2007, 08:00 AM

Afgelopen dinsdag is bekendgemaakt dat Meat vanwege een cyste op zijn stemband niet in staat is de overige geplande concerten in Europa af te maken. Dit betekent dus dat het concert op 20 november 2007 in Ahoy helaas ook niet doorgaat.

Omdat er voor de concerten geen nieuwe data zijn bepaald, kunnen de gekochte kaarten tot een maand na het geplande concert worden teruggebracht naar de verschillende verkooppunten.

Meat heeft wel aangegeven in 2008 weer terug te komen. We kunnen er dus vanuit gaan dat we hem volgend jaar wel weer live kunnen zien.

Meat's eigen reactie: "It really breaks my heart not to be able to perform these shows. I was really looking forward to capping off a great year and celebrating the start of the holidays with the fans. But I have to do what the doctors tell me so I can look forward to healing and coming back strong in 2008. Let me dispel any rumors before they start – I will be back.”

Meat: Van harte beterschap!